13 Haziran 2013 Perşembe

Galaxy Mega 6.3, Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Oğuz Atuçuran  /  at  01:28  /  No comments

Samsung'un Galaxy S ve Note ailelerine ek olarak geliştirdiği yeni Phablet modellerinin en büyüğü Mega 6.3'ün, ne zaman Türkiye'ye geleceği belli oldu.




Samsung'un Android tabanlı Galaxy ürün ailesinin en yeni üyesi olanMega, 6.3 inçlik HD ekranıyla sağladığı optimum okuma deneyiminin yanı sıra, tek elle kullanılabilme ve cebe konulabilmesini sağlayan ultra incelik ile kolay taşınabilirlik özelliklerini bir cihazda toplamayı hedefliyor.

Phablet olarak anılan tablet telefon kırması cihazların, Samsung tarafında en büyüğü olacak olan Galaxy Mega 6.3, Haziran ayının ikinci haftası, Türkiye'de resmen satışa çıkacak.

Yurtdışında 500 - 600 Dolar aralığında fiyata sahip olacak ürünün, Türkiye fiyatı henüz net olarak belli değil. Galaxy Mega 6.3 hakkında pek çok detayı sizlere buradaki yazıda açıkladık. Daha fazla bilgiye oradaki makalemizden ulaşabilirsiniz.
Burada paylaştığımız haberle Galaxy Mega 5.8 ve 6.3 modellerinintanıtıldığını duyurmuştuk. Galaxy Mega 6.3, Mega ailesinin en iyi telefonuolarak dikkat çekiyor.

Share

0 yorum:

Recent Comments

Text Widget

Copyright © 2013 Oyun İndir - Full Oyun. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.